Вземете правилно решение!

Когато имате цел да закупите имот  Ви възникват  две основни задачи – да намерите  подходящия имот и да финансирате покупката му. За да ги решите е необходимо да намерите брокер, да проучите условията на банките, да анализирате всички оферти и да предвидите рисковете. Налага се и  да създадете добра координация между всички участници в процеса. Така губите много време, енергия и пари. Нашите експерти могат да свършат всичко това вместо Вас, а Вие  ще вземате решенията.

МС Корект Консулт има едно решение!

Създадохме специално за  Вас комплексна услуга, която ще Ви даде спокойствие и сигурност. Можем да Ви осигурим кредитен консултант и брокер, работещи в екип.

Вашият  кредитен консултант ще направи проучване на банковия пазар според профила Ви, ще анализира и сравни офертите, ще Ви информира за условията на финансиране. Услугата за кредитно посредничество е БЕЗПЛАТНА за клиентите ни!

Вашият  доверен брокер, ще намери за Вас желания имот,  ще провери документите за имота и ще защитава  интересите Ви. Ползвайки комплексната ни услуга, ще се възползвате и от индивидуална ОТСТЪПКА от комисионната на БРОКЕРА.

Екипът ни от  експерти ще извърви с Вас целия път до финализиране на сделката.

Потърсете ни!