Нецелеви ипотечни кредити

При нецелевият ипотечен кредит, банките Ви отпускат средства за текущи нужди, а Вие го обезпечавате с притежаван от Вас недвижим имот. Обикновено това се налага, когато средствата, които са Ви необходими значително надвишават възможността те да се осигурят с потребителски кредит. Този вид кредит дава възможност да разсрочите плащанията за по–дълъг период от време и ще Ви осигури по ниски лихвени нива. Това ще ви даде спокойствие и сигурност при обслужване на кредита.

Ако имате нужда:

  • Да получите по-голям размер средства за финансиране на текущи нужди.
  • Да обедините задълженията си към всички Ваши кредитори с цел да оптимизирате месечните си разходи и да намалите лихвите по ползваните кредити.
  • Да рефинансирате ползваният от Вас жилищен или ипотечен кредит, за да постигнете по добри условия и да получите допълнително свободни средства.

 За да постигнете най-доброто за Вас е необходимо, да проучите условията и изискванията на поне няколко банки. Това ще Ви отнеме доста време и специални знания.

Съветваме Ви, да наемете за целта регистриран Кредитен посредник.

Свържете се с нас, ние ще Ви съдействаме през целия процес, от подготовка на документите до финализиране на сделката.

Това е услуга напълно безплатна за Вас, а ще Ви помогне да постигнете най-доброто за себе си, като спестите най-ценният ресурс- Времето.

Какви документи ще са Ви необходими?

  • Стандартни банкови формуляри – това са документи предоставени от банките, които трябва да се попълнят при кандидатстване за кредит. Ние ще Ви ги предоставим и ще Ви съдействаме за коректното им попълване.
  • Документи за оценка на Вашата платежоспособност – в зависимост от източниците на Вашите доходи, ние ще Ви информираме какви документи изисква избраната от Вас банка.
  • Документи отнасящи се до имота – всички необходими документи относно собствеността на имота се предоставят от Вас. Ние ще прецизираме необходимите документи и ще Ви насочим, как най–бързо и лесно да бъдат набавени.

Ние ще Ви помогнем да избегнете пропуски при подготовката на документите.

За повече информация, свържете се с нас.