Потребителски кредити

Потребителските кредити са нецелеви кредити с предназначение за финансиране на текущите Ви нужди за които не Ви достигат средства. Различните банки отпускат различен максимален размер потребителски кредит, при различни условия и обвързаност от Ваша страна с тях. Условията обикновено зависят от размера на Вашето възнаграждение, работодателя от които ги получавате, възможността да осигурите превод на заплата, размера на искания кредит, обезпечението на кредита и допълнителните услуги които ще ползвате от избраната банка.

За да можете да прецените, коя точно институция да изберете и да постигнете максимално добри условия за себе си, ще е необходимо да проучите множество условия и да имате познания да правите връзка между тях. Това ще Ви отнеме много време и усилия, като пак няма да е ясно дали сте постигнали желаната цел – най–добрите условия.

Съветваме Ви, да наемете регистриран Кредитен посредник, ако Ви се налага да ползвате кредитен продукт. Свържете се с нас, ние ще Ви съдействаме.

Това е услуга напълно безплатна за Вас, а ще Ви помогне да постигнете най-доброто за себе си, като спестите най-ценният ресурс – Времето.

За повече информация, свържете се с нас.