Безплатна ли е консултацията на Кредитните посредници?

Живеем във времената на дигитализация и масово използване на социалните мрежи за получаване на разнообразна информация. Заливат ни ежедневно множество и различни реклами. Много често в рекламите на първо място е записано БЕЗПЛАТНО!!! Веднага в главите ни изникват въпроси: „Това наистина ли е така?“; “Това ми трябва, но дали не ме мамят?“; “Има ли хора които работят безплатно?“ …

Разбира се, че няма хора работещи без заплащане.  ИМА ли обаче услуги, които са  БЕЗПЛАТНИ за потребителите?

Като собственик и управител  на „МС Корект Консулт“, искам да Ви запозная накратко с услугата която предлагаме.

„МС Корект Консулт“ ЕООД е регистриран  в Българска Народна Банка Кредитен посредник. Услугата, която предлагаме е изцяло под надзора и регулациите на Българска Народна Банка.

Ние сме консултанти и работим само с Банки, не си сътрудничим с фирми за Бързи кредити и не отпускаме кредити. Професията на  Кредитният посредник става все по-популярна и у нас.

  1. Кога да потърсите Кредитен посредник?

Във всички случай, когато се налага да прибегнете до теглене на кредит. Искате да разберете дали ползвате най-добрите условия по вече изтеглен кредит. Независимо дали ще купувате имот с кредит от Банка, искате да рефинансирате текущия си кредит или да обедините задълженията си, направете го с помощта на Кредитен посредник.

  1. Защо да потърсите Кредитен посредник?

Регистрираните в БНБ Кредитни посредници са официални партньори на повечето Банки. В голяма част от случаите екипите им са изградени от служители с дългогодишен банков опит. Те познават  продуктите и условията на Банките и работят за Вас!

Кредитният посредник не е обвързан с определена Банка,  за нас е важно да намери най-добрата за Вас оферта и да Ви помогне да постигнете целта си. Не е необходимо да обикаляте от Банка в Банка и да се чудите дали това са най- добрите условия? Ние професионално ще анализираме нуждите Ви и ще преценим възможностите да получите кредит. Освен, че ще имате професионалист на Ваша страна, посредникът ще направи специално за Вашия профил проучване на банковия пазар и ще Ви предложи най-изгодните оферти. По този начин, категорично ще постигнете най-добрите условия, защото Банките знаят, че ние правим проучване и на конкурентните оферти. Работата на Кредитния посредник не приключва с избора на Банка. Той Ви подпомага с оформянето на документите за кандидатстване, ще Ви помогне при комуникацията с оценители, застрахователи и нотариуси. Ще е с Вас до усвояването на кредита и финализиране на сделката.

  1. Какво ще Ви струва това? НИЩО, услугата е напълно БЕЗПЛАТНА за потребителите!

Тази услуга е безплатна за Вас, не защото ние работим безплатно! Като регистриран в БНБ Кредитни посредник, ние сме официален партньор на Банките и получаваме възнагражденията си от тях. Тук веднага възниква въпросът: “ Вероятно Банката калкулира този разход някъде в кредита? “- не и това не е вярно. Като Кредитен посредник ние сме свършили голяма част от работата на Банката. Сделката Ви е структурирана, Вие сте консултиран, документите Ви са попълнени, разяснили сме Ви условията по кредита. Всичко това облекчава Банките и техните служители, намалява се времето за обработка на документооборота и консултацията. Не на последно място клиентите ни са желани, защото са с добър профил и са правилно насочени.

Когато Ви потрябва финансиране не се колебайте да потърсите Кредитен посредник!

Вероятно сте попадали на предложения за съдействие при получаване на кредит? Може даже да са Ви обещавали да Ви „уредят“ срещу заплащане? Не се доверявайте на всеки!

За да не се окажете подведени  и да сте сигурни, че услугата  ще е безплатна проверете посредника в сайта на БНБ.

Ако точно в този момент се нуждаете от съвет, може да се свържете с нас!

Може да заявите безплатна консултация ТУК!