Мнения на клиенти

 

Марк Иванов

Услугата кредитен консултант е вашата пряка връзка с всички банки в страната – горещо ви препоръчвам и ви съветвам да се възползвате от нея – тя е напълно БЕЗПЛАТНА. С услугата вие си гарантирате да получите всички оферти на едно място и да получите консултация от доказан специалист в областта спрямо целите и нуждите на вашето финансиране. През целият процес вие ще имате човек, които да води комуникацията с банката и ще договаря условията(най-добрите условия) вместо Вас. Мария е човек с дългогодишен опит и аз се доверих на нея, за да успея да реализирам плановете си. Тя ми помогна да премина през всичките етапи и ме насочваше през целият процес. Всичко мина изключително гладко и реализарахме плановете си. Ползването на услугата е БЕЗПЛАТНО – вие плащата 0(НУЛА)лв. Най-доброто решение, ако ви предстои да кандидатствате за кредитиране с Банка е да наемете ваш личен консултант. Възползвайте се услугата и ще сбъднете ваши идеи и мечти! Мария е невероятен професионалист – доверете и се. Аз и се доверих! 🙂

 


 

Венцислав Цонев

Страхотни професионалисти!

Казусът беше изключително сложен, но с помощта на Мария от МС Корект Консулт, всичко се нареди по възможно най-благоприятния сценарий.

Благодаря за всичко!

 


 

Даниел Димитров

За пореден път се доверявам на услугите, които предлага Мария Апостолова. Изключителен професионалист и страхотен човек, който не се отказва пред трудностите и винаги намира правилните решения, независимо предизвикателствата пред които е изправена. По време на взаимната ни работа винаги съм срещал приятелско отношение и подкрепа.

Благодарение на нея съм една крачка по-близо до новия ми дом.

Пожелавам много успехи и да бъде все така отдадена за своите клиенти!

 


 

Ванина Петкова

Аз и моят приятел използвахме услугите на Корект Консулт и по конкретно услугите на Мария Апостолова като Кредитен консултант. Изключително доволни сме и бихме препоръчали нейните услуги!

 


 

Йорданка Пипева

Бях насочена към Вас, от човек, който беше запознат с предизвикателствата, с които се сблъскахме по пътя за осъществяване на нашият мечтан нов дом. и разочарованието от неусполуките, с които се сблъскахме.

Радвам се, че приехте задачата с ентусиазъм и отговорност, и че извървяхте целия път с нас. Благодарна съм за куража, професионализма и точната информация, която ни дадохте.

Благодаря, за това , че благодарение на Вас имахме информиран избор.

Пожелавам Ви весело посрещане на Новата 2024 година и една здрава, успешна, сбъдната и споделена нова година както в професионален, така и в личен план.

Бих препоръчала и бих потърсила Вашите услуги отново!

 


 

Борислава Сепашвили, София

Винаги бих ги препоръчала. Това ,че попаднах при тях….беше едно от най хубавите неща , което ми се случи. Коректни и отдадени на чуждия интерес до последната минута, а и след това.

 


 

Диана Славова, София

Прекрасен екип! Внимателни към всеки детайл, с грижа към клиента. Благодаря, че ви има!

 


 

Димитър Аспарухов, София

Невероятни професионалисти. Не бих се поколебал да ги препоръчам.

 


 

Надежда Атанасова, София

Аз и съпругът ми сме изключително доволни за подкрепата, разбирането, хуманното отношение, големия професионализъм , адекватните действия и решения и коректното отношение, разбира се. Тъй като усещането за подкрепа беше 100-процентово, съвсем естествено е да Ви препоръчваме.

Желая Ви много успехи и да бъдете все така внимателни и отзивчиви!

 


 

Георги Анастасов, Пловдив

Прекрасен екип от професионалисти. Вършат си страхотно работата и дават на клиента спокойствие. Ще им се доверя отново.

 


 

Десислава Александрова, София

Здравейте!😊 Вие сте най-страхотната компания в тази сфера-всеотдайни професионалисти!

Винаги,когато има повод, ви препоръчвам на други хора!

Нека имате още много щастливи клиенти ,направили прекрасни сделки с вашата подкрепа!😊

 


 

Надежда Николова, София

Прекрасен екип от професионалисти, коректни и отзивчиви! Благодаря за съдействието на всеки етап! Горещо препоръчвам на всички, които се нуждаят от подобен род услуги, да потърсят Вас!

 


 

Стоян Тошев, София

Изключително човешко отношение от първия, до последния момент. Всичко, което не знаехме ни беше разяснявано спокойно и точно. Комуникацията с другата страна по сделката беше поета от Корект Консулт, което е огромно улеснение за заетите хора.

Усещането за подкрепа беше на 100% – затова винаги ще ви имаме огромно доверие и ще ви препоръчваме на всеки!

 


 

Георги Георгиев, София

Препоръча Ви мой колега, много съм доволен от отношението и бързата Ви реакция спрямо ситуацията с Covid-19 и институциите. Ако някога ми се наложи с удоволствие, пак бих ползвал вашите услуги.

Хубаво лято.

 


 

Вася Петрова, София

Внимателни, учтиви и коректни.

 


 

Емилия Христова, София

Бързо и коректно отношение с внимание към клиента. Много съм доволна и бих препоръчала на приятели и колеги при нужда.

 

Споделете мнението си за нас